Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΔ Συλλογικά ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΜΑΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι  

Σήμερα απογυμνώθηκε και από το τελευταίο «φύλλο συκής» η πλειοψηφία του ΔΣ.

Συγκεκριμένα στη σημερινή συνεδρίασης του ΔΣ από την παράταξη της ΜΟΔ Συλλογικά ήταν παρόντα μόνο δύο μέλη  ενώ τα άλλα τρία μέσω τηλεδιάσκεψης και επομένως χωρίς δικαίωμα ψήφου παρά μόνο τοποθέτησης, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα και το καταστατικό. 

Παρ’ ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα για να συνεχιστεί η συνεδρίαση του ΔΣ καθώς υπήρχε απαρτία (6/9) και μπορούσε να προεδρεύσει του ΔΣ ο Αντιπρόεδρος, αποφάσισαν και τα άλλα δύο μέλη της ΜΟΔ Συλλογικά να αποχωρήσουν (χρησιμοποιώντας αστείες προφάσεις) για να μην υπάρξει απαρτία και να διαλυθεί το ΔΣ.

Τρεις ημέρες πριν  από τη ΓΣ  του ΣΕΜΟΔ και σε μια χρονική στιγμή που η κυρίαρχη διεκδίκηση της εξομάλυνσης κινδυνεύει να θαφτεί οριστικά μιας και ο εργοδοτικός συνδικαλισμός της ΜΟΔ Συλλογικά λειτουργεί, για άλλη μια φορά, ως προστατευτικό ανάχωμα στην κυβερνητική πολιτική.

Επιλέγουν και πάλι τη γνωστή τακτική, «όταν η πραγματικότητα δεν μας βολεύει, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα»

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες δυστυχώς δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από την «πεφωτισμένη» ηγεσία του σωματείου μας. Πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η συμμετοχή στη ΓΣ δια ζώσης σε μεγάλο βαθμό και η λήψη αποφάσεων για δράση και όχι ευχολόγια και «θα», είναι μονόδρομος.

Όλες και όλοι την Πέμπτη 26/5/2022, 11.00 στο ΤΕΕ (Νίκης) για να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας

Διεκδικούμε αγωνιστικά όλοι και όλες μαζί:

·         ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΤΩΡΑ

·         ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

·         ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΙΣΘΩΝ (ΑΤΑ)

·         ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΊΣΩ ΤΟΝ 13ο και 14ο ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: