Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Με εγκύκλιο «απογράφουν» τις απολύσεις μας

  
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΟΔ (Α.Π.Ε. ΜΟΔ)
                                  Blog συνδυασμού: apemou.blogspot.gr


Με εγκύκλιο «απογράφουν» τις απολύσεις μας
Όλοι στην Γενική Απεργία

Η εξωνημένη ξενόδουλη συγκυβέρνηση Σαμαρά, πριν ακόμη ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο που προβλέπει χιλιάδες διαθεσιμότητες - απολύσεις  εργαζομένων στους ΟΤΑ και στους εκπαιδευτικούς, προγράφει τις επόμενες χιλιάδες εργαζόμενους που θα απολυθούν,  με το χώρο της υγείας και των ΝΠΙΔ να είναι στην πρώτη γραμμή.


Έτσι ξεκινάει, μέσα στο κατακαλόκαιρο, την διαδικασία «απογραφής» όλων των εργαζομένων στα ΝΠΙΔ του δημοσίου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων με σκοπό να φτιάξει την νέα δεξαμενή απολύσεων από αυτούς του οργανισμούς, μέχρι τις 30 Αυγούστου. (δείτε την συνημμένη εγκύκλιο)
Μετά τις ονομαστικές λίστες των εκπαιδευτικών που απολύονται και στάλθηκαν ήδη στις διευθύνσεις εκπαίδευσης, πριν ψηφιστεί ακόμη το πολυνομοσχέδιο, οι μηχανές του κράτους έχουν πάρει φωτιά, μέσα στο κατακαλόκαιρο. Σε πείσμα όλων αυτών που πιστεύουν ότι «δεν υπάρχει κράτος», αφού υπάρχει και παρά υπάρχει όταν πρόκειται για απολύσεις, βία και καταστολή και απουσιάζει πλήρως μόνο όταν πρόκειται για υγεία, παιδεία, ασφάλιση και κοινωνικές παροχές.
Συνάδελφοι
Η πολιτική αυτή, της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης και της υποτέλειας, που συνεχίζεται με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, μας αφορά όλους.
Απέναντι σε αυτή την πολιτική, κυβέρνηση και τρόικα πρέπει να συναντήσουν την πλήρη αντίθεση και των αγώνα όλων των εργαζομένων, με γενικό Παλλαϊκό – Πανεργατικό ξεσηκωμό.
Με πρώτο σταθμό την Γενική Απεργία την Τρίτη 16-7-2013, τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια, ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, που θα διοργανωθούν την Τρίτη και Τετάρτη και τις συγκεντρώσεις ενάντια στην επίσκεψη του ανεπιθύμητου επικυρίαρχου Σόιμπλε.

Κάτω το αντιλαϊκό Πολυνομοσχέδιο
Όχι στις απολύσεις
Παλλαϊκός – Πανεργατικός Ξεσηκωμός
Όλοι στην Γενική Απεργία – Όλοι στα Συλλαλητήρια
Έξω ο Σόιμπλε από την Ελλάδα


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΟΔ  (ΑΠΕ ΜΟΔ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: