Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Ερωτήματα...

 


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Δεν θα σχολιάσουμε τώρα αναλυτικά τα όσα οδήγησαν για ακόμη μια φορά στη μη εξομάλυνση των μισθών μας, παρά την αναβαθμισμένη και δυναμική κινητοποίηση αρκετών συναδέλφων/ισσών, έστω την τελευταία στιγμή.

Πριν προχωρήσουμε στη συνολική κριτική μας για τη διαπραγματευτική τακτική και τη στάση των εκπροσώπων μας απέναντι στην πολιτική ηγεσία, εκτιμάμε ότι χρειάζεται να διευκρινιστούν κάποια από όσα ανέφερε στο ηλεκτρονικό μήνυμά του ο Πρόεδρος του ΔΣ, Ν. Καραγεωργόπουλος.

Αλήθεια, Πρόεδρε του ΔΣ του ΣΕΜΟΔ, ποιες ήταν οι «εκκωφαντικές απουσίες» από τους αγώνες του συλλόγου

Ποιοι/ες ήταν οι «υπονομευτές» των διεκδικήσεών του

Ποια μέλη του ΔΣ δεν ήταν στην πρώτη γραμμή των αγώνων; 

Τα μέλη του ΔΣ δεν είναι ούτε απεριόριστα, ούτε αόριστα: ποιους/ποιες εννοείς; Τον γραμματέα του ΣΕΜΟΔ και εκπρόσωπο της ΜΟΔ_όλοι; Τους εκπροσώπους της ΑΠΕ; Της ΑΚΕ; Της Αυτόνομης Παρέμβασης; Ή, μήπως, κάποιους/ες εκ των εκπροσώπων της ΜΟΔ_συλλογικά, της παράταξης στην οποία συμμετέχεις;

Ποιοι έσυραν τον ΣΕΜΟΔ σε ακόμη μία ανεπιτυχή «διαπραγμάτευση», καλλιεργώντας εφησυχασμό και ανάθεση;

 Είναι αυτονόητο ότι αμέσως μετά το Πάσχα, θα πρέπει να γίνει ΓΣ για πλήρη απολογισμό πεπραγμένων, για το προσκήνιο και το παρασκήνιο όλων αυτών των ημερών και την εξαγωγή των αναγκαίων συμπερασμάτων και για τον καθορισμό της στάσης μας στο εξής, και αυτό δεν μπορεί να γίνει με υπονοούμενα, διαρροές και γενικά και αόριστα μισόλογα.

Αναμένουμε την ξεκάθαρη τοποθέτησή σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: