Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Απύθμενη ΚΟΡΟΪΔΙΑ

 


Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

Μετά τον ασύλληπτου μεγέθους εμπαιγμό από τον εποπτεύοντα Υπουργό κ. Γεωργιάδη αλλά και την κυβέρνηση στο σύνολο της, οι εργαζόμενοι / ες της ΜΟΔ δεν περιλαμβανόμαστε στην περίφημη τροπολογία που κατατέθηκε  λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Αντιθέτως περιλαμβάνονται  όλοι οι ΔΥ του Υπ. Οικ. που είναι αποσπασμένοι σε διάφορες υπηρεσίες (ΝΣΚ, ΕΟΦ κλπ), αλλά και στο σύστημα ΕΣΠΑ (εξομοιώνονται παλιοί και νέοι υπάλληλοι ως προς την προσωπική διαφορά) που διορίζονται (όταν έχει να γίνει διορισμός από το 2007) ή μετατάχθηκαν (αλήθεια πόσοι είναι;) μετά τις 1-1-2011.

Τα ψέματα της κυβέρνησης και οι διαβεβαιώσεις του αρμόδιου Υπουργού προς το ανθρώπινο δυναμικό «που κάνει τις απορροφήσεις σε 3 χρηματοδοτικά εργαλεία και έφερε την χώρα στην πρώτη θέση», πιστοποιούν πως με λίγο καλό lobbying, ψηφιακές κινητοποιήσεις και καλή διαγωγή, το μόνο που μπορεί να κερδηθεί είναι η ανυποληψία.

Ο αγώνας μας δεν σταματάει εδώ.

Καλούμε ΤΩΡΑ το ΔΣ να πάρει απόφαση για κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο μέχρι να περάσει η τροπολογία για τη ΜΟΔ και να ψηφιστεί.

Επίσης να στείλει το ΕΞΩΔΙΚΟ για την ΑΠΟΧΗ από εργασίες που σχετίζονται με το ΕΣΠΑ.

Ζητούμε από τον Πρόεδρο της ΜΟΔ να ενημερώσει τους εργαζόμενους για το κείμενο της ρύθμισης που διαπραγματευόταν και το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κατατέθηκε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες ΜΑΖΙΚΑ να στηρίξουν αυτή την κινητοποίηση.

Μετά τον εμπαιγμό και την κοροϊδία της κυβέρνησης που στοχεύει αποκλειστικά σε εμάς, μιας και το μόνο αίτημα που δεν ικανοποίησε ήταν το δικό μας,  είναι θέμα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ να δώσουμε αυτόν τον τελευταίο αγώνα.

 

#ΕΣΠΑΤΕΛΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: