Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση για την κωλυσιεργία σχετικά με τη ρύθμιση εξομάλυνσης

 


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στις 8/3 (σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΣ του ΣΕΜΟΔ) ο υπουργός ΥΠΑΝΕΠ κ. Γεωργιάδης «ενημέρωσε» τον Πρόεδρο και τον ΓΓ του ΔΣ του ΣΕΜΟΔ ότι η ρύθμιση «κολλάει» στο ΥΠΕΣ και «έκλεισε» ραντεβού με τον υπουργό ΥΠΕΣ κ. Βορίδη, το οποίο αναμένονταν την Πέμπτη 9/3/2023.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση απ’ το ΥΠΕΣ με την κυβερνητική κοροϊδία, στο ζήτημα της εξομάλυνσης, να συνεχίζεται.

Δεδομένου αυτού, στην πρόσφατη απόφαση της ΓΣ, αποφασίσαμε ότι: «Οι εργαζόμενοι δε δεχόμαστε να συνεχίζεται η παραπομπή του αιτήματος σε άλλους Υπουργούς, καθώς αρμόδια είναι η πολιτική ηγεσία του ΥπΑΝΕΠ και ειδικότερα ο Υπουργός Α. Γεωργιάδης.»

Επομένως, εκτιμούμε ότι πρέπει να επανέλθει η διεκδίκηση του ΣΕΜΟΔ στο ΥΠΑΝΕΠ και προτείνουμε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 22/3 στο πλαίσιο του αποκλεισμού των υπηρεσιών στη Νίκης 10 και Μητροπόλεως 3-5 που αποφάσισε η ΓΣ.

Ευελπιστούμε ότι, η μέχρι σήμερα άκαρπη αναμονή για συνάντηση με τον υπουργό κ. Βορίδη, δε σχετίζεται με προσωπικές ή συνδικαλιστικές τακτικές εντός του ΔΣ του ΣΕΜΟΔ ώστε κάποιοι/ες να εμφανιστούν οι «τροπαιοφόροι» της ρύθμισης, δεδομένου ότι «διαρροές» αναφέρουν ότι το ΥΠΕΣ έχει «καμφθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: