Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

 


Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ «ΕΡΑΝΙΣΤΙΚΟ»


Σ
υναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής 26/2/2023 ανέβηκε προς διαβούλευση στο διαδίκτυο, το πολυαναμενόμενο «ερανιστικό» σ/ν του ΥΠΟΜΕ με διατάξεις αρμοδιότητας πολλών υπουργείων. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων άρθρα του ΥΠΟΙΚ και άρθρα του ΥΠΑΝΕ.

Το συγκεκριμένο σ/ν δεν περιλαμβάνει τη ρύθμιση της μισθολογικής εξομάλυνσης των υπαλλήλων της ΜΟΔ. (Περιλαμβάνει όμως ένα άρθρο για τη ΜΟΔ που αφορά στην ίδρυση θυγατρικών από αυτήν…)

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι και όλες, είναι το τελευταίο σ/ν που θα εισαχθεί πριν το κλείσιμο της Βουλής και αυτό σημαίνει ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟ,  καθώς γι’ άλλη μια φορά η πολιτική ηγεσία μας άφησε στο «περίμενε» και δεν ικανοποίησε το δίκαιο αίτημά μας παρά τις διαβεβαιώσεις που σκόρπιζε αφειδώς προς κάθε κατεύθυνση εδώ και μήνες μέχρι και την τελευταία εβδομάδα.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, από την Τρίτη 28/2/2023 διαβεβαιώνουμε και εμείς ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να καταλάβει η πολιτική ηγεσία ότι είμαστε εξοργισμένοι και θα ακολουθήσουμε τον μόνο δρόμο που μας έχει απομείνει. Αγώνα διαρκείας με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Καλούμε το ΔΣ του ΣΕΜΟΔ να συγκαλέσει  έκτακτη ΓΣ  την Τρίτη 28/2/2023 για να ληφθούν αποφάσεις για άμεσες και δυναμικές κινητοποιήσεις εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

 

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ, ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ

ΙΣΗ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

 

http://www.opengov.gr/yme/?p=5204

Δεν υπάρχουν σχόλια: