Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και όχι άλλο ένα πολιτικό κόμμα

Μετά από μια ολόκληρη περίοδο προκλητικής ασυλίας, η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή είναι σήμερα αντιμέτωπη για πρώτη φορά με την προοπτική να λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της.
Η  Χ.Α. είναι μια ναζιστική, φασιστική και ρατσιστική οργάνωση, πιστή στον εθνικοσοσιαλισμό, στον άκρατο εθνικισμό, στον αντισημιτισμό, στην ανωτερότητα της φυλής που καλλιεργεί τη μισαλλοδοξία, και μισεί το εργατικό και λαϊκό κίνημα.
Η Χ.Α. είναι νοσταλγός του Χίτλερ  και πολιτικοί απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας, των συνεργατών  της  κατοχής και της φασιστικής χούντας. Την ίδια στιγμή η πατρίδα μας μετράει και προσπαθεί να  κλείσει τις πληγές που άφησε η κατοχή των ναζιστικών  στρατευμάτων  δηλαδή 40.000 εκτελεσθέντων, 300.000 νεκρών από πείνα, 210.000 ομήρων εργατών- σκλάβων, 63.000 Ελλήνων Εβραίων θυμάτων του ολοκαυτώματος, 84 μαρτυρικών πόλεων και χωριών, 1.170 κατεστραμμένων πόλεων και χωριών.
Η Χ.Α. είναι η εγκληματική συμμορία που δολοφόνησε στυγνά τον αντιφασίστα Π. Φύσσα το Σεπτέμβρη του 2013 στο Κερατσίνι, αποπειράθηκε να δολοφονήσει τους συνδικαλιστές του Συνδικάτου Μετάλλου και μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα τον ίδιο μήνα, δολοφόνησε τον Σαχζάτ Λουκμάν στις 17/01/2013 στα Πετράλωνα.
Η Χ.Α. είναι η οργάνωση που έφτιαχνε δουλεμπορικά γραφεία και ταυτόχρονα ζητούσε μέσα στη Βουλή φοροαπαλλαγές και προνόμια για βιομηχάνους και εφοπλιστές.
Η Χ.Α. είναι το μακρύ χέρι του συστήματος που οργάνωνε και εκτελούσε τη βρώμικη δουλειά με εγκληματικές ενέργειες εναντίον του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Με διασυνδέσεις σε όλο τον κρατικό μηχανισμό –ειδικά εντός των σωμάτων καταστολής- και διαπλεκόμενη με μαφιόζικα και άλλα εγκληματικά κυκλώματα. Η κυβέρνηση, η αστυνομία, τα δικαστήρια, όλοι οι “θεσμοί”, ανέχτηκαν κραυγαλέα – όταν δεν ενίσχυαν – τη δράση των νεοναζί μέχρι και το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου.

Η Χ.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ

Το σύστημα που γεννά το ναζισμό δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Το μαζικό, λαϊκό, αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να αντιμετωπίσει και να ξεριζώσει μια για πάντα τη Χρυσή Αυγή.

Συμπαραστεκόμαστε και καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους εργαζόμενους, τους ανέργους ,τους φοιτητές τους μαθητές, τη νεολαία, όλους τους δημοκρατικούς ανθρώπους, να δώσουν ένα ηχηρό παρόν στη δίκη της Χ.Α. τη Δευτέρα το πρωί στον Κορυδαλλό μαζί με όλα τα σωματεία, τα κινήματα, την κοινωνία.

ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ – ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΤΥ ΜΑΖΙΚΟ-ΛΑΙΚΟ- ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ- ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ- ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ !

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΟΔ
(ΑΠΕ ΜΟΔ)
Blog συνδυασμού: //apemou.blogspot.gr
Fb: Απε Μοδ

Δεν υπάρχουν σχόλια: