Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕ ΜΟΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΔ Α.Ε.




28/8/2013

Συνάδελφοι,
Σήμερα συζητείται το αίτημα για την έκδοση προσωρινής διαταγής σε σχέση με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν 4 συνάδελφοι και ο ΣΕΜΟΔ κατά της ΜΟΔ για τις νέες περικοπές εξαιτίας της ένταξης μας στο Ενιαίο μισθολόγιο.
Και ενώ επανειλημμένα ως Παράταξη ζητήσαμε από το προεδρείο του ΔΣ, να υπάρξει ενημέρωση από το ΔΣ προς το ΣΕΜΟΔ έπρεπε να προηγηθεί η ενημέρωση από πλευράς ΕΑΣ ώστε τελικώς να υποχωρήσει το Προεδρείο του ΣΕΜΟΔ και να βγάλει σχετική ανακοίνωση σήμερα το πρωί, μόλις 2 ώρες πριν την συζήτηση στην Ευελπίδων.

Η ΑΠΕ ΜΟΔ δεν προχώρησε σε καμία ανακοίνωση σχετικά με το θέμα διότι είναι πεποίθηση μας ότι έπρεπε να γίνει από το ΔΣ.
Η ολιγωρία και η δυστοκία όμως που επέδειξαν μέλη του ΔΣ στην ενημέρωση όλων των συναδέλφων, όπως και πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα, εγείρει σοβαρά ερωτηματικά και περιθώρια για δεύτερες σκέψεις.

Καθιστούμε σαφές προς το προεδρείο του ΔΣ ότι μετά τις αλλεπάλληλες υπονομευτικές κινήσεις σε αποφάσεις ΔΣ, στις  αποφάσεις για κινητοποιήσεις και σε άλλα σοβαρότατα ζητήματα είναι η τελευταία φορά που ανεχτήκαμε  ως Παράταξη τέτοιου είδους υπονομευτικές κινήσεις που βάλλουν το δικαίωμα της έγκαιρης και αξιόπιστης ενημέρωσης όλου του συλλόγου προς εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων.

Η ΑΠΕ ΜΟΔ δεν θα δείξει καμιά ανοχή σε όσους εκφράζουν συμφέροντα ξένα και εχθρικά προς τα συμφέροντα των εργαζομένων της ΜΟΔ.
 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΟΔ
(ΑΠΕ ΜΟΔ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: