Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕ ΜΟΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ



7/11/2014
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 6 μμ.

Η ΑΠΕ ΜΟΔ καλεί τους εργαζόμενους της ΜΟΔ στη συγκέντρωση έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ σήμερα Παρασκευή στις 6 μμ. Πέρασε ένας χρόνος από τη νύχτα που τα ΜΑΤ μπήκαν στο κατειλημμένο ραδιομέγαρο όπου οι απολυμένοι εργαζόμενοι αγωνίζονταν εκτός από το αυτονόητο  δικαίωμα στη δουλειά και το ψωμί των παιδιών του, δημόσια και ανοιχτή ΕΡΤ. Δημόσια και Ανοιχτή ενημέρωση.


Η κυβέρνηση με το «μαύρο στην ΕΡΤ» απέλυσε ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση 2500 εργαζόμενους! Το κίνημα αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε για μήνες στήριξε τον αγώνα των απολυμένων εργαζόμενων και την κατάληψη. Σε ενημερωτικές εκπομπές ακούστηκαν για πρώτη φορά οι εργαζόμενοι, καθώς και σε εκπομπές πολιτισμού, για πρώτη φορά, ο χώρος της τέχνης αντάμωσε με τους εργαζόμενους και το λαό.
                         
Σήμερα, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και ΕΡΤ3 τη διατηρούν ανοιχτή συμβάλλοντας στην ενημέρωση όλης της κοινωνίας. Σε όλη την Ελλάδα χάρη στον αλτρουισμό των πρώην εργαζόμενων της ΕΡΤ ακούγεται η φωνή του κάθε αδικημένου του κάθε εργαζόμενου. Σε όλη την Ελλάδα το site της ΕΡΤ OPEN (http://www.ertopen.com/) είναι το μάτι και η φωνή κάθε αγωνιζόμενου.

Η ΑΠΕ ΜΟΔ απαιτεί την επαναπρόσληψη όλων των εργαζόμενων στην ΕΡΤ καθώς και την επιστροφή των δημόσιων ραδιοσυχνοτήτων σε αυτούς που ανήκουν. Δηλαδή στο λαό. Αγωνιζόμαστε για την επαναπρόσληψη όλων των διαθέσιμων του δημοσίου, όλων των απολυμένων, για το δικαίωμα στη δουλειά όλων των εργαζόμενων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Παλεύουμε για δημοκρατία και πλουραλισμό στα ΜΜΕ ενάντια στο σφιχταγκάλιασμα των εργολάβων της κυβέρνησης και της τρόικα.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΟΔ (Α.Π.Ε. ΜΟΔ)
apemou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: