Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΑΠΕ ΜΟΔ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΕΜΟΔ


Η ΑΠΕ ΜΟΔ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές ανεξάρτητα από την συνδικαλιστική τους προτίμηση. Παράλληλα όμως θέλει να εκφράσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της στους συναδέλφους που τίμησαν με τις ψήφους του το ψηφοδέλτιο της παράταξης και εξέλεξαν έναν εκπρόσωπο στο ΔΣ του ΣΕΜΟΔ όσο και έναν αντιπρόσωπο στο συνέδριο του ΕΚΑ.
Η ΑΠΕ ΜΟΔ αν και με συγκροτημένη παρουσία μόνο 2 χρόνων στο σύλλογο (αρχής γενομένης λίγο πριν τις εκλογές του 2013) καταφέρνει να σταθεροποιήσει την παρουσία της και να αυξήσει τις ψήφους της και το ποσοστό της από 5% το 2013 σε 7% το 2015.

Η ΑΠΕ ΜΟΔ χωρίς εκπτώσεις από τις αρχές της και τις θέσεις της, χωρίς καιροσκοπισμούς και ταλαντεύσεις, υπόσχεται ότι θα ακολουθήσει και στην επόμενη θητεία του ΔΣ του ΣΕΜΟΔ να υπερασπίζεται και να διεκδικεί τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην ΜΟΔ και παράλληλα να παλεύει για την αγωνιστική ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος, κόντρα στις διάφορες εκφάνσεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.
Ξέρουμε ότι ο δρόμος που έχουμε επιλέξει δεν είναι ευκολοδιάβατος, όμως είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ο μοναδικός δρόμος που μπορεί να οδηγήσει στην αποτελεσματική υπεράσπιση των κατακτήσεών μας, κόντρα στα νέα αντεργατικά σχέδια που ετοιμάζονται, καθώς και στην διεκδίκηση και επανακατάκτηση των δικαιωμάτων μας που σάρωσε η μνημονιακή λαίλαπα των τελευταίων πέντε ετών.
Με οδηγό τα παραπάνω θα κινηθούμε ως ΑΠΕ ΜΟΔ τόσο στο νέο ΔΣ όσο και γενικότερα στο Σύλλογο και δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε κολυμπήθρα του Σιλωάμ για το ανανήψαν συνασπισμένο μνημονιακό μπλοκ σε ρόλο αντικυβερνητικής αντιπολίτευσης αλλά και δεν θα χαριστούμε σε κανέναν απολογητή μιας δήθεν αντιμνημονιακής (και όψιμα μνημονιακής) κυβερνητικής πολιτικής.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΟΔ
(ΑΠΕ ΜΟΔ)
: //apemou.blogspot.gr
Email: apemou@gmail.com
: www.facebook.com/groups/804710252954971/



Δεν υπάρχουν σχόλια: