Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΣΕΜΟΔ: Ψήφισμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Τα τελευταία 24-ωρα  συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κλιμάκωση των πολεμικών επιχειρήσεων του ισραηλιτικού στρατού εναντίον παλαιστινιακών στόχων. Επιχειρήσεις που με στόχο ή πρόσχημα την πάταξη της δράσης της Χαμάς έχουν προκαλέσει νέες εκατόμβες θυμάτων, ανάμεσά τους γυναίκες, παιδιά και άμαχο πληθυσμό.
 Ο ΣΕΜΟΔ καταδικάζει την βίαιη επίθεση του κράτους του Ισραήλ στη λωρίδα της Γάζας που με την ανοχή -αν όχι την στήριξη, ηθική και υλική-  των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναλαμβάνει για ακόμη μια φορά τον ρόλο του «σερίφη» της περιοχής.

Εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης, καλεί να δυναμώσει το κύμα καταδίκης του Ισραήλ και να δοθεί ένα τέλος στην προσπάθεια εξίσωσης θύτη και θύματος.
 Ο ΣΕΜΟΔ συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ την Τρίτη 22 Ιουλίου, 7 μμ, και καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά.
 Καλούμε το συνδικαλιστικό κόσμο να εκδώσει ψηφίσματα καταδίκης της πολιτικής του Ισραήλ και να υποστηρίξει την οργάνωση συλλαλητηρίων αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη.
 Να τερματιστεί τώρα η πολιορκία της Γάζας και η φονική επιδρομή κατά αμάχων!





  Το ΔΣ του ΣΕΜΟΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: